Șoferul care a provocat accidentul rutier din Pătrăuți avea permisul suspendat. El a intrat cu autoutilitara într-o căruță, rănind o femeie și copilul acesteia, dar și calul atelajului


Intră acum și în grupul de

Accidentul rutier produs, sâmbătă, pe DN 2 în zona Pătrăuți a fost produs de un șofer de 23 de ani care a condus o autoutilitară deși are permisul suspendat.

Potrivit Poliției Suceava, un tânăr de 23 de ani din Vereşti, a condus o autoutilitară Mercedes Benz  pe DN 2 dinspre Suceava către Dărmăneşti, având permisul suspendat.

El  nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa marca VW, a frânat brusc, moment în care a acroşat un atelaj hipo care era condus pe partea dreaptă a drumului naţional de o femeie de 51 ani, din Pătrăuti, apoi a acroşat uşor şi autoturismul VW.

În urma impactului, căruța a fost proiectată în şanțul de pe partea dreapta a drumului și a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii și a fiului acesteia de 8 ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest  rezultatele fiind negative, dar conducătoarea atelajului hipo nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de