Jurnalistii suceveni, asteptati la DSP sa se vaccineze impotriva gripei noi


Intră acum și în grupul de

Până pe data de 22 decembrie, jurnaliştii suceveni sunt aşteptaţi la Direcţia de Sănătate Publică Suceava pentru a se vaccina împotriva gripei noi. Astfel, pentru limitarea răspândirii virusului A/H1N1, Comitetul naţional pentru gripă din cadrul Ministerului Sănătăţii a decis, organizarea, pentru mass-media, a unor sesiuni de vaccinare, având în vedere că jurnaliştii reprezintă o categorie de populaţie cu risc crescut de a contacta şi de a răspândi virusul.

Ministerul Sănătăţii anunţă că jurnaliştii din presa centrală care doresc să se vaccineze se pot prezenta, începând de joi şi până în data de 22.12.2009, la cabinetul special amenajat la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, între orele 10.00-12.00, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică, cu actul de identitate şi legitimaţia de serviciu.

„Jurnaliştii din presa locală pot beneficia de aceleaşi drepturi şi se pot prezenta la sediul DSP Suceava, biroul 207, între aceleaşi ore şi perioadă, pentru vaccinare, având asupra lor documentelor menţionate mai sus”, precizează DSP Suceava.


Intră acum și în grupul de