Val de violențe familiale în localități sucevene, sâmbătă, pe fondul consumului de alcool. Un bărbat agresiv a ajuns în arest


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în județul Suceava au fost înregistrate mai multe cazuri de violență în familie. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar un agresor a ajuns în arestul IPJ Suceava.

Cel mai grav caz a fost înregistrat la Rădăuți, unde o localnică (42 ani) a fost bătută și amenințată cu moartea de către soțul său (50 ani), care a consumat alcool în exces. Femeia a suferit mai multe leziuni fizice, nemaivorbind de cele psihologice.

Astfel, rădăuțeanca a solicitat emiterea unui ordin de protecție, care a și fost emis de către polițiști pe o perioadă de cinci zile. Mai mult decât atât, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru punerea  în mişcare acţiunii penale.

Încă un caz de violență în familie a fost înregistrat la Vicovu de Sus, deși circumstanțele sunt confuze. Concret, o localnică a reclamat faptul că, concubinul său a fost agresat de către fiul adoptiv.

Cercetările au stabilit că bărbatul (52 ani) locuiește la domiciliul concubinei și al fiului ei de 18 ani.

Astfel, în cursul zilei, cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice la domiciliul. Din spusele femeii, seara, între concubinul și fiul femeii a izbucnit un conflict, tânărul agresând bărbatul. Cu toate acestea, ulterior, femeia a declarat că de fapt, concubinul ei nu a fost agresat, ci a căzut în curtea casei sale și s-a lovit.

Bărbatul nu a putut explica situația din cauza stării avansate de ebrietate. Prin urmare, pentru a stabili circumstanțele cazului, polițiștii au întocmit dosar penal privind „violență în familie”.

Încă un dosar pentru aceeași infracțiune a fost întocmit într-un caz ce a avut loc în comuna Drăgoiești. Mai exact, o tânără a sesizat Poliția despre faptul că fratele său a fost bătut de către tatăl său.

Cercetările au stabilită că bărbatul (49 ani) l-a lovit pe fiul său (21 ani) în față, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice de către cei doi.


Intră acum și în grupul de