10.000 pachete cu țigări de contrabandă depistate la frontiera cu Ucraina. Contrabandiștii au reușit să „dispară” pe direcția localității Falcău


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat aproximativ 10.000 pachete cu țigări ce erau transportate dinspre Ucraina, însă contrabandiștii au reușit din nou să fugă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, cazul a avut loc în data de 28 septembrie, la Brodina.

Astfel, în jurul orei 13:40, un echipaj al poliției de frontieră a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau către interiorul țării, în spate, colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au încercat să-i rețină pe contrabandiști, însă aceștia au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Falcău.

Persoanele necunoscute au abandonat cinci colete voluminoase ce conțineau 9.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 116.649 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Sursa citată precizează că, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de