Un migrant din India a fost prins și reținut după ce a intrat ilegal în țară din Ucraina și se deplasa spre localitatea Nisipitu


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat un migrant din India, care a pătruns ilegal în România.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, a precizat că bărbatul a fost depistat duminică dimineața.

Inițial, o patrulă a observat o persoană de origine asiatică, care se deplasa pe jos, de la linia de frontieră spre localitatea Nisipitu.

„Polițiștii de frontieră au interceptat și reținut bărbatul, şi, întrucât nu-și justifica prezența în zonă de frontieră, a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor,” a arătat sursa citată.

Astfel, în urma verificărilor s-a stabilit că acesta provine din India, are 34 de ani şi a trecut fraudulos frontiera de stat din Ucraina în România.

Prin urmare, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Intră acum și în grupul de