Un migrant din India a fost prins și reținut după ce a intrat ilegal în țară din Ucraina și se deplasa spre localitatea Nisipitu

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat un migrant din India, care a pătruns ilegal în România.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, a precizat că bărbatul a fost depistat duminică dimineața.

Inițial, o patrulă a observat o persoană de origine asiatică, care se deplasa pe jos, de la linia de frontieră spre localitatea Nisipitu.

„Polițiștii de frontieră au interceptat și reținut bărbatul, şi, întrucât nu-și justifica prezența în zonă de frontieră, a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor,” a arătat sursa citată.

Astfel, în urma verificărilor s-a stabilit că acesta provine din India, are 34 de ani şi a trecut fraudulos frontiera de stat din Ucraina în România.

Prin urmare, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

loading...