Autoritățile județene analizează, la solicitarea Ministerului Sănătății, necesitatea unui spital modular în județul Suceava pentru pacienții Covid-19


Intră acum și în grupul de

Autoritățile județele se vor întruni, în data de 30 septembrie, într-o ședință în cadrul căreia vor analiza dacă județul Suceava are sau nu nevoie de un spital modular, în funcție de situația și numărul cazurilor Covid-19 înregistrate.

Potrivit Prefecturii Suceava, ședința va avea loc la solicitarea Ministerul Sănătății – Direcția de Asistență Medicală, Medicină de Urgență și Programe de Sănătate Publică.

Mai exact, solicitarea vine ca urmare a ofertei transmise de General Finance Investment atât Guvernului României cât și Ministerului Sănătății, prin care se propune realizarea și dotarea completă a două spitale modulare, la nivel național, destinate tratării bolilor respiratorii severe, proiect ce va fi realizat integral din fondurile puse la dispoziție de acest grup.

După cum am menționat, ședința va avea loc miercuri, urmând să participe reprezentanții DSP Suceava, Consiliului Județean Suceava, Prefecturii Suceava, ISU Suceava și au SJU Suceava.


Intră acum și în grupul de