Detaliile accidentului de la Ilișești: Coliziunea s-a produs după ce un sucevean a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei mari și a carosabilului umed


Intră acum și în grupul de

După cum am menționat anterior, miercuri dimineața s-a produs un accident rutier în urma căruia un șofer a rămas blocat în vehiculul avariat.

Este vorba despre un bărbat (51 ani) din Suceava, care conducea un autoturismul marca Audi pe DN 17 în afara localității Ilișești. La un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la stânga și a carosabilului umed, el a pierdut controlul asupra direcției de mers, apoi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Iveco de un bărbat (46 ani) din Frasin.

În urma accidentului, a fost rănit doar conducătorul autoturismului, care a și rămas blocat în mașină până la intervenția ISU Suceava. Ulterior, bărbatul a fost transportat la SJU Suceava, unde a fost diagnosticat cu: „contuzionat prin accident rutier, contuzie toraco-abdominală”.  

El nu a putut fi testat cu aparatul etilotesc din motive medicale, iar testarea conducătorului autoutilitare a arătat un rezultat negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de