Casa Județeană de Pensii Suceava transmite un mesaj de felicitare vârstnicilor suceveni: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința şi respectul faţă de cei în slujba cărora ne aflăm


Intră acum și în grupul de

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința şi respectul faţă de cei în slujba cărora ne aflăm, se arată într-un comunicat de presă al Casei Județene de Pensii Suceava semnat de directorul executiv, Constantin Boliacu.

Redăm comunicatul integral:

„Această zi ne reamintește cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor şi se sărbătoreşte, tocmai pentru a promova drepturile persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

Numărul de ani adunaţi în vârstă nu trebuie să îm­po­văreze – suntem pe cât de tineri sau bătrâni ne sim­­­ţim. Trebuie să aveţi în vedere că indiferent de vârstă, puteţi aduce o contribuţie foarte valoroasă  în orice activitate, prin prisma experienţei  acumulate.

În această zi de sărbătoare, am deosebita plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră şi de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire. Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi sănătate, pentru a putea trăi liniştiţi şi a vă bucura mulţi ani înainte, alături de cei dragi.

În calitate de Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, vă asigur că toate acţiunile şi măsurile promovate în cadrul instituţiei, au ca principală  preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari, iar  priceperea şi energia noastră ,vor fi orientate  şi în continuare  pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie. Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.

Vă asigur că nu ne gândim la dumneavoastră ca la simpli beneficiari ai serviciilor prestate. Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinţii şi bunicii noştri, unchi şi mătuşi. A fi alături de persoanele vârstnice şi a le arăta respectul nostru este o datorie morală pentru noi, ca cetăţeni şi ca societate. 

Doresc tuturor să aibă multă sănătate, o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte.”


Intră acum și în grupul de