Încă un sucevean s-a rătăcit într-o pădure când căuta ciuperci. A fost găsit după două ore de echipaje de poliție și jandarmi cu câine de urmă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din comuna Grănicești a semnalat, sâmbătă după amiaza, prin 112, că s-a pierdut într-o pădure de pe raza satului Pătrăuți și că vrea să fie depistat.

Polițiștii au stabilit că sâmbătă, în jurul orei 15.00, tânărul a mers în pădurea de pe raza localității Pătrăuți pentru a căuta ciuperci.

La un moment dat, intrând în pădure, s-a dezorientat și nu a mai știut locul pe unde să se întoarcă pentru a ieși din pădure, sens în care la ora 16:18 a apelat la 112 pentru a fi găsit de  către lucrătorii de poliție.

În acest sens s-a constituit o echipă operativă din cadrul SP5 Dărmănești, împreună cu trei lucrători din cadrul IJJ Suceava și un câine de urmă, iar în jurul orei 18.02 persoana rătăcită a fost identificată în apropierea Cantonului Silvic Crujana, de pe raza satului Pătrăuți, fiind în stare stabilă și în afara oricărui pericol.

Fiind întrebat dacă a fost victima vreunei infracțiuni, acesta a declarat că nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională și a fost condus de către o cunoștință de a sa spre domiciliu.


Intră acum și în grupul de