Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își suspendă activitatea pentru următoarele două săptămâni


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a anunțat, vineri, că își suspendă activitățile cu publicul pentru următoarele 14 zile.

„Având în vedere că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 23 octombrie 2020 pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2,” precizează comunicatul emis de Teatrul sucevean.

Prin urmare, spectacolul 𝗢𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹 al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, se anulează. Sursa citată a menționată că deocamdată nu știe dacă va putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, Teatrul sucevean oferă următoarele variante:
1) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗮𝘀𝗶𝗲𝗿𝗶𝗮 𝘁𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶:

  • -există posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, numai în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: [email protected]
    – sau puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro cu indicarea ID- ului comenzii.


Intră acum și în grupul de