Acasă Social Bărbat din Bunești, găsit de soție mort și plin de sânge. Anterior...

Bărbat din Bunești, găsit de soție mort și plin de sânge. Anterior aceasta plecase din casă pentru că soțul o amenințase o va ucide și că el se va sinucide


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani din satul Uncești din comuna Bunești a murit, sâmbătă după amiaza, cel mai probabil după ce și-a înfipt un foarfece în gât, după ce a avut un conflict verbal cu soția sa pe care a amenințat-o cu moartea.

Potrivit primelor cercetări,  bărbatul a ajuns sâmbătă după amiaza acasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut baie după care  a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa.



El s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide, dar că o va omorî și pe ea, iar femeia s-a speriat și a fugit de la locuință, în drumul comunal.

 Când a revenit în casă ea și-a găsit soțul plin de sânge, în poziția șezut rezemat de tocul unei uși, moment în care a apelat la 112 anunțând evenimentul.

La examinarea cadavrului a fost identificată o leziune prin înțepare în partea stângă a gâtului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version