Un tânăr a fost reținut după o urmărire în trafic pe DJ 176. El circula cu o viteză excesivă și a refuzat testarea pentru alcoolemie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 ani este cercetat penal după ce a încercat să fugă în trafic de polițiștii suceveni, iar apoi a refuzat testarea pentru alcoolemie deși era vizibil băut. Acesta și-a terminat cursa intrând într-un gard pe DJ 176.

BMW-ul condus de tânărul din Vama a fost observat în trafic pe raza comunei Vatra Moldoviţei, în jurul orelor 03:50. El se deplasa cu o viteză excesivă spre comuna Moldoviţa.

Tânărul nu a reacționat la semnalele efectuate de polițiști și și-a continuat deplasarea. În cadrul urmăririi pe DJ 176, șoferul a încercat să se sustragă efectuând un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat ce face legătura între DJ 176 şi DN 17A.

În acel moment, el a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din lemn ce împrejmuia un imobil.

După asta, el a încercat să fugă pedestru, fiind prins de către poliţiştii rutieri.

În aceste condiții, polițiștii au simțit că tânărul emana halenă alcoolică, însă el a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În continuare, șoferul a fost condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge, însă și de această dată tânărul a refuzat.

În consecință, el a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în CRAP Suceava. Tânărul este cercetat penal pentru ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de