Un tânăr a fost reținut după o urmărire în trafic pe DJ 176. El circula cu o viteză excesivă și a refuzat testarea pentru alcoolemie

Un tânăr de 24 ani este cercetat penal după ce a încercat să fugă în trafic de polițiștii suceveni, iar apoi a refuzat testarea pentru alcoolemie deși era vizibil băut. Acesta și-a terminat cursa intrând într-un gard pe DJ 176.

BMW-ul condus de tânărul din Vama a fost observat în trafic pe raza comunei Vatra Moldoviţei, în jurul orelor 03:50. El se deplasa cu o viteză excesivă spre comuna Moldoviţa.

Tânărul nu a reacționat la semnalele efectuate de polițiști și și-a continuat deplasarea. În cadrul urmăririi pe DJ 176, șoferul a încercat să se sustragă efectuând un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat ce face legătura între DJ 176 şi DN 17A.

În acel moment, el a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din lemn ce împrejmuia un imobil.

După asta, el a încercat să fugă pedestru, fiind prins de către poliţiştii rutieri.

În aceste condiții, polițiștii au simțit că tânărul emana halenă alcoolică, însă el a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În continuare, șoferul a fost condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge, însă și de această dată tânărul a refuzat.

În consecință, el a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în CRAP Suceava. Tânărul este cercetat penal pentru ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

loading...