Încă un sucevean s-a rătăcit în pădure în timp ce culegea ciuperci. Bărbatul a fost căutat trei ore, fiind găsit panicat și adăpostit sub un copac


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (57 ani) din Rădăuți s-a rătăcit duminică într-o pădure de pe raza comunei Sucevița, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

În jurul orei 14:00, bărbatul a plecat în pădure împreună cu un prieten, dar ulterior s-a îndepărtat de acesta.

Spre seară, prietenul celui rătăcit s-a întors la mașină unde l-a așteptat și pe celălalt bărbat, după care a anunțat autoritățile despre dispariția lui.

Astfel, pentru căutări s-au deplasat două patrule de la Poliția Rurală Marginea, care apoi au solicitat ajutorul unui echipaj de poliție din Rădăuți, cât și a două echipaje de jandarmi din cadrul IJJ Suceava.

Într-un final, după aproximativ trei ore de căutare, bărbatul rătăcit a fost găsit în pădure, la o distanță de aproximativ 3 km din locul de unde a plecat.

El se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsit, era speriat și epuizat, fără a se mai putea deplasa, fiind ajutat de către lucrătorii poliției să ajungă la marginea pădurii. Având în vedere starea fizică degradată a persoanei în cauză, a fost solicită o ambulanță la fața locului, care l-a preluat și transportat la Spitalul mun. Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de