Precizările Poliției Suceava privind imobilizarea unui tânăr băut și agresiv la Câmpulung Moldovenesc. El nu s-a legitimat și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și jandarmilor


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a venit cu precizări privind imobilizarea unui tânăr agresiv efectuată luni seara la Câmpulung Moldovenesc, ca urmare a unor filmări apărute în spațiul public.

Astfel, potrivit Poliției Suceava, în data de 12 octombrie, în jurul orei 20:00, o patrula mixtă (polițist/jandarm/polițist local) a observat pe strada 22 Decembrie din mun. Câmpulung Moldovenesc un grup de cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani care se aflau sub influența băuturilor alcoolice și care provocau scandal.

În momentul legitimării, unul dintre tineri a refuzat comunicarea datelor personale, iar un alt tânăr din grup a incitat la violenta săvârșind totodată gesturi obscene și poziționându-se ostentativ în zona carosabilă, punând în pericol siguranța rutiera, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava precizează că pentru aplanarea conflictului a fost necesară folosirea forței fizice și imobilizarea unui tânăr care nu s-a legitimat si nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și jandarmilor.

Nu a fost necesară folosirea mijloacelor tehnice din dotare. Totodată, după conducerea la sediul Poliției au fost aplicate patru amenzi de 2000 de lei provocarea de scandal, împiedicarea exercitării atribuțiilor de către personalul MAI și adresarea de injurii și cuvinte obscene.

„Facem precizarea ca toți cei cinci tineri se aflau sub influenta băuturilor alcoolice și sunt majori, iar în cadrul intervenției nu au fost utilizate mijloace tehnice de natură a produce leziuni sau vătămări,” a mai arătat Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de