Doi adolescenți au ajuns la spital după ce fratele lor de 17 ani a intrat cu mașina într-un stâlp la Brodina. Șoferul nu avea permis și a fugit imediat după accident


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu trei tineri implicați a avut loc marți seara, în localitatea Falcău, din comuna Brodina.

Cei trei tineri din Vicovu de Sus se plimbau cu un BMW înmatriculat în străinătate și cu volanul pe dreapta. Mai exact, mașina era condusă de către un tânăr de 17 ani, iar în calitate de pasageri erau frații săi de 13 și 15 ani.

Imagine ilustrativă

La un moment dat, pe un drum neclasificat din localitatea Falcău, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii, intrând în decorul de la marginea drumului, distrugând un stâlp de electricitate și mai multe plase de gard.

Apoi, șoferul a fugit de la locul accidentului, dar la scurt timp a fost identificat de către poliţişti.

În urma accidentului, au fost răniți cei doi pasageri, care au fost transportați la Spitalul din Rădăuți, unde unul a fost diagnosticat cu ”diabet zaharat în tratament, TCC prin lovire, traumatism coapse”, iar celălalt cu ”traumatism cranio-cerebral”.

După cum am menționat, șoferul nu avea permis, iar testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat negativ.

Prin urmare, tânărul este cercetat penal pentru „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de