Un sucevean de 17 ani a fost reținut pentru furtul unei betoniere. Alte trei furturi au avut loc în județul Suceava într-o singură zi


Intră acum și în grupul de

Un adolescent (17 ani) din Suceava a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat. Concret, cercetările polițiștilor indică faptul că tânărul, împreună cu un prieten (16 ani), tot din Suceava, ar fi furat miercuri o betonieră de la locuința în construcție situată în comunei Șcheia.

Astfel, în data de 15 octombrie, o echipă operativă formată din polițiști și lucrătorii SAS au percheziționat locuința tânărului, găsind betoniera sustrasă.

Ulterior, față de cei doi tineri s-a dispus efectuarea urmăririi penale, iar tânărul de 17 ani a fost reținut.

Pe lângă acest caz, alte trei furturi au fost comise joi, în județul Suceava.

Unul dintre cazuri a avut loc la Suceava. Mai exact, un sucevean (61 ani) a sustras un set de clești de încărcat acumulatorul auto și un compresor auto de pe o platformă auto marca Mercedes Benz ce aparține unui alt sucevean. Bunurile au fost găsite și recuperate din boxa subsolului blocului unde locuiește făptașul, care este cercetat penal.

Un al caz a avut loc la Zamostea, unde autori necunoscuți au furat din casa unui localnic (55 ani) un televizor vechi, în valoare de 200 lei.

Încă un furt a fost comis la în comuna Dumbrăveni. Un localnic (46 ani) a furat bicicleta ce paratține unul tânăr (22 ani), tot din localitate. Tânărul a relatat că, în jurul orelor 22.30, el se deplasa împreună cu alți doi tineri pe drumul public denumit ”strada Pârâu Deal” din Dumbrăveni, iar la un moment dat, aceștia au observat că din spate se apropia făptașul, aflat în stare avansată de ebrietate, care le solicita acestora insistent să se oprească, pentru a vorbi cu ei.

Tinerii nu s-au oprit, iar bărbatul a început să alerge după ei. Atunci, cei trei tineri au luat-o la fugă, unul dintre ei abandonând bicicleta, care a și fost sustrasă de către bărbatul băut. Mai târziu, concubina bărbatului a predat polițiștilor bicicleta, care a fost întoarsă proprietarului, iar făptașul este cercetat penal pentru ”amenințare” și ”furt calificat”.


Intră acum și în grupul de