Mai mulți șoferi băuți au fost prinși sâmbăta în traficul din județul Suceava. Toți sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie, polițiștii suceveni au depistat în trafic mai mulți șoferi care au condus vehicule fiind în stare de ebrietate. Mai mult decât atât, unul dintre ei a comis un accident rutier.

Este vorba despre un bărbat (29 ani) din Gura Humorului, care a provocat un accident rutier pe str. Rozelor din localitate. Mai exact, bărbatul a încercat să ocolească niște plăci de beton cu fier, însă a acroșat o mașină ce staționa în zona respectivă. După testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul avea 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Un alt șofer băut a fost prins pe raza localității Ilişeşti. În acest caz, polițiștii au observat în trafic o mașină condusă haotic. După ce autoturismul a fost oprit, șoferul (39 ani, din Suceava) a fost testat cu paratul etilotest rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe lângă asta s-a constat că șoferul nu are permis, iar proprietarul se deplasa în aceeași mașină, în calitate de pasager. Astfel, ambii bărbați sunt cercetați penal.

Un alt șofer băut a fost depistat pe raza orașului Dolhasca. Concret, un localnic de 33 ani conducea având o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Încă un caz a ieșit la iveală după un control în trafic pe raza Orașului Vicovu de Sus. Pe strada Calea Cernăuți din localitate, a fost oprită mașina condusă de către o femeie (31 ani) din Gălănești, care avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Atât ea, cât și bărbatul din Dolhasca sunt cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de