Armă de vânătoare artizanală și zece cartușe au fost confiscate de la un sucevean de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au descoperit şi confiscat dintr-o autoutilitară oprită în trafic, o armă de vânătoare confecționată artizanal și muniția aferentă, pentru care șoferul nu a putut prezenta nici un fel de document.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, a declarat că miercuri dimineața, , în jurul orei 01.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Izvoarele Sucevei, o autoutilitară  înmatriculată în România.

La volanul mijlocului de transport se afla un cetățean român, în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, iar în urma unui control sumar asupra vehiculului au fost descoperite, sub bancheta șoferului, o armă de vânătoare confecționată artizanal și zece cartușe.

Bărbatul nu a prezentat niciun document cu privire la arma și muniția respectivă motiv pentru care polițiștii de frontieră au început cercetări pentru nerespectarea regimului armeilor și muniției.

Totodată, arma și muniția aferentă au fost ridicate în vederea confiscării și urmează a fi predate Serviciului Arme, Explozibil și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de