Bătrână de 80 ani, cercetată penal după ce fratele ei de 69 ani a acuzat-o de furtul unui covor din casa părintească din Dărmănești


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 80 de ani este cercetată penal pentru „furt calificat” după ce fratele ei (69 ani) a sesizat joi Poliția privind un furt din casa lor părintească din Dărmănești, ambii deținând câte o jumătate din casă.

Bărbatul a relatat că, la începutul lunii octombrie, a fost la casa părintească, asigurând printr-un lacăt prins în două belciuge ușa de acces în camera sa, ce face parte din jumătatea de casă ce-i aparține. În cealaltă jumătate locuiește sora lui de 80 de ani.

Ulterior, revenind joi în locuință, bărbatul a observat faptul că unul din belciugele ce asigură ușa de acces este forțat însă montat în tocul ușii motiv pentru care s-a uitat pe fereastra camerei și a observat că este sustras un covor de lână aflat pe unul dintre pereți, sesizând ulterior organele de poliție.

El a declarat polițiștilor că o bănuiește pe sora sa de comiterea furtului. Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de