Mărfuri de peste 100.000 de lei și un microbuz, confiscate în Siret de polițiștii de frontieră. Un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană transporta fără acte de la țigări la haine și insecticid


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, vineri, în trafic, în orașul Siret, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană care conducea un microbuz în care au fost depistate mai multe mărfuri pentru care acesta nu deținea acte de proveniență.

Astfel, polițiștii de frontieră au oprit pentru control pe raza localităţii Siret un microbuz marca Mercedes-Benz, cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

Autovehiculul era condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, iar pe bancheta din spate a fost observat un colet cu țigări.

Microbuzul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma inventarierii coletului a rezultat cantitatea de 610 pachete țigări de proveniență Duty Free în valoare de 7.100 lei.

 De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării  diverse bunuri, precum articole îmbrăcăminte, produse de îngrijire personală și  recipiente cu insecticid, în valoare totală de 102.732 lei, bunuri asupra cărora persona în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Microbuzul, în valoare de 35.000 lei, a fost reținut pentru continuarea verificărilor, iar față de persoana în cauză se efectuează cercetări la finalizare urmând a fi luate masurile legale.


Intră acum și în grupul de