Tânăr cu permisul anulat, reținut după ce a intrat cu mașina într-un podeț în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră pe traseul Vicovu de Sus-Bilca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (28 ani) din Ulma a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru infracțiuni rutiere. El a fost prins, miercuri seara, după o urmărire în trafic efectuată de către polițiștii de frontieră, care au observat pe raza orașului Vicovu de Sus un autoturism suspect, marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie.

Astfel, inițial, polițiștii de frontieră au încercat să oprească regulamentar autoturismul în cauză, iar după ce șoferul nu s-a conformat, aceștia au pornit în urmărirea fugarului, pe traseul Vicovu de Sus-Bilca.

La un moment dat, tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț și a lovit un podeț la intrare în comuna Bilca.

În urma accidentului nimeni nu a fost rănit, însă autoturismul fugarului a fost avariat în partea din față.

Ulterior, au fost sesizați și polițiștii Orașului Vicovu de Sus, care au stabilit că tânărul are permisul de conducere anulat. De menționat că șoferul emana halenă alcoolică și a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, iar tânărul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de