Acasă Social Urmărire pe doi kilometri în Vicovu de Jos a unui bărbat băut...

Urmărire pe doi kilometri în Vicovu de Jos a unui bărbat băut și care se afla la volanul mașinii deși i s-a reținut permisul pentru că a condus băut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți să blocheze, după urmărire în trafic, un bărbat din Vicovu de Jos care a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție și a fost urmărit în trafic circa doi kilometri.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti care efectua activități de  supraveghere și control a traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, pe drumul comunal Remezeu, a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a ignorat semnalele de oprire și a mărit viteza de deplasare.



În aceste condiții s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după aproximativ doi kilometri, autoturismul a fost blocat.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 48 ani din Vicovu de Jos.

El a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârșirii la data de 07.07.2020 a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 În cauză, urmează a se efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version