Tânăr băut, blocat și încătușat de polițiști în comuna Brodina după o urmărire în trafic de aproape doi kilometri


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (24 ani) din comuna Ulma a sfârșit încătușat de polițiști după o urmărire în trafic de aproximativ doi kilometri.

Incidentul a avut loc duminică. Inițial, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului marca Audi, condus pe DJ 176, pe raza satului Brodina, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea cu viteză mare.

Astfel, fugarul a fost urmărit, polițiștii folosind și sistemul de portavoce al autospecialei, conducătorul autoturismului urmărit fiind somat în repetate rânduri cu „POLIȚIA OPREȘTE”, „POLIȚIA! STAI CĂ TRAG!”.

Cu toate acestea, urmărirea s-a terminat abia peste doi km, după un blocaj în trafic.

În tot acest timp, tânărul circula haotic, cu viteză sporită și chiar pe contrasens. Având în vedere aceste aspecte, șoferul a fost încătușat pe loc.

Ulterior, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. 


Intră acum și în grupul de