FOTO VIDEO // Țigări de contrabandă de peste 150.000 lei depistate într-o mașină parcată în curtea unui imobil din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, luni, un autoturism de teren parcat în curtea unui imobil din Vicovu de Sus, în care au putut fi observate mai multe colete voluminoase.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, iar în urma unui control sumar asupra mijlocului de transport s-a constatat că în interiorul acestuia se aflau mai multe colete care conțin țigări de proveniență ucraineană.

Drept urmare, autoturismul înmatriculat în Marea Britanie şi ţigările au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.000 pachete, de provenienţă Duty-free, în valoare de 152.100 lei.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de