Tânăr de 25 ani, reținut după ce ar fi încercat să tâlhărească o bătrână din Suceava și l-ar fi agresat pe vecinul ei care a încercat să intervină


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (25 ani) din Mitocu Dragomirnei a fost reținut, miercuri, de polițiștii și luptătorii SAS fiind cercetat penal pentru „lovirea sau alte violențe” şi tentativă la infracțiunea de „tâlhărie calificată”.

Concret, în noaptea de 10/11 noiembrie, tânărul ar fi încercat să tâlhărească o bătrână (83 ani) din Suceava, care locuiește singură într-o casă de pe str. Câmpului.

Astfel, s-a constatat că, în jurul orelor 22:00, tânărul de etnie rromă a pătruns în casa bătrânei mai întâi cerșind mâncare și bani, iar apoi cerându-i bătrânei să îi dea banii pe care-i are în locuință. Ulterior, tânărul a căutat prin imobil bani sau bunuri de preț, fără a găsi nimic.

În acel moment, un vecin, care l-a observat pe tânărul suspect, a intervenit și l-a abordat pe acesta ca să vadă ce s-a întâmplat. Între cei doi a pornit o discuție, apoi tânărul împingându-l pe bărbat și fugind.

Miercuri, tânărul a fost identificat și reținut. În prezent, el se află în arestul IPJ Suceava și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de