FOTO // Autoturism Tesla de peste 50.000 euro, căutat de autoritățile din Norvegia, depistat în comuna Marginea

Polițiștii de frontieră suceveni și ieșeni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia.

Concret, mașina a fost găsită joi, în cadrul unei acțiuni executate de polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, cu sprijinul celor de la ITPF Iași, arată purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 21:00, la un imobil de pe raza localității Marginea, a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.