Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în stare confuză la spital după ce ar fi fost lovit în cap de un arbore tăiat de pe un fânaț din Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a ajuns vineri după amiaza la CPU al Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în stare, confuză și cu episoade scurte  de pierdere a cunoștinței și care spunea că ar fi fost lovit, în pădure, de un arbore.

Polițiștii au încercat să discute cu bărbatul, dar acesta era era conectat la aparate medicale și nu avea nici o reacție conștientă.

Polițiștii l-au contactat pe cel care a solicitat ambulanța pentru a-l transporta la spital și au aflat că se află pe raza comunei Fundu Moldovei în zona „Pârâul Cailor” unde, în timp ce se deplasa „la fân” împreună cu bărbatul rănit, acesta din urmă ar fi alunecat într-o râpă.

Un alt echipaj de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Pojorâta a stabilit că vineri, în jurul orei 14.30, cei doi bărbați, ambii din Câmpulung. Moldovenesc , s-au deplasat pe raza comunei Fundu Moldovei, în locul numit popular „După Deal”, la un teren fânaț,  proprietatea unuia dintre ei pentru a transporta niște fân pe raza municipiului Câpulung Moldovenesc.

După încărcarea fânului, la plecare, proprietarul fânațului, cu un moto-fierăstrău  a tăiat un arbore de pe terenul său  cu scopul de a-l folosi ulterior pentru foc, iar în cădere arborele l-a lovit pe celălalt bărbat în zona capului producându-i leziuni.


Intră acum și în grupul de