Botez la un han din Mălini și o petrecere la un restaurant din Vicovu de Sus, oprite de poliție. Petrecăreții au fost evacuați, iar administratorii amendați


Intră acum și în grupul de

O petrecere de botez organizată la un han din Mălini și o petrecere organizată la un restaurant din Vicovu de Sus au fost oprite, sâmbătă după amiaza, de polițiști care au evacuat localurile și au amendat administratorii acestora.

Astfel, în urma unei sesizări prin 112, sâmbătă la ora 17.06 polițiști ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost informați că la Hanul Drumul Talienilor din satul Văleni Stânișoara din Mălini, are loc un botez cu multă lume, respectiv o petrecere.

 O patrulă formată din polițiști ai SPR 7 Mălini a verificat sesizarea și a constatat că la petrecere participau circa 60 de persoane.

Petrecerea era organizată în interiorul hanului, iar cele 60 de persoane participante au fost evacuate

Administratorul localului, o tânără de 27 de ani din Mălini a fost amendată cu 3000 de lei.

Tot sâmbătă după amiaza, la ora 14:50 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost informați cu privire la faptul că la restaurantul ”Casa Vicoveană” din localitate, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane.

În urma verificărilor s-a constatat că în incinta restaurantului ”Casa Vicoveană” au fost identificate și legitimate 27 de persoane.

Participanților la petrecere și organizatorului, respectiv administratorului localului li s-a adus la cunoștință că se află sub incidența Legii 55/2020, iar participanții la eveniment au înțeles să părăsească incinta restaurantului ”Casa Vicoveană”.

Având în vedere faptul că participanții la evenimentul privat au înțeles să părăsească incinta restaurantului, aceștia au fost sancționați cu avertisment, iar organizatorul evenimentului, administratorul localului, un bărbat de 31 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei.


Intră acum și în grupul de