Dosare penale pentru un tânăr și o tânără fără permis, prinși în trafic la Șerbăuți în timpul unei „lecții de condus”


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (22 ani) și o tânără (16 ani), ambii din Șerbăuți, sunt cercetați penal după ce au comis infracțiuni rutiere.

Mai exact, duminică, în jurul orelor 21:50, o patrulă de poliție a observat, pe raza localității Șerbăuți, o mașină ce se deplasa cu o viteză mică, fapt ce a trezit suspiciuni. Astfel, polițiștii au pus în funcțiune semnalele luminoase de oprire, în vederea verificării vehiculului.    

La vederea autospecialei de poliție, conducătorul auto a oprit brusc mașina și a stins luminile de întâlnire.

Apoi, în momentul în care polițiștii au coborât din autospeciala de poliție și s-au îndreptat spre vehiculul în cauză, au observat faptul că un tânăr, care se afla pe scaunul din dreapta-față, a coborât din autoturism, iar tânăra, care s-a aflat la volan, a trecut pe scaunul din dreapta.

Ulterior, s-a stabilit că mașina era condusă de către o adolescentă (16 ani) din localitate, fără permis. De menționat că autoturismul aparține tânărului (22 ani), tot din localitate, care se deplasa în calitate de pasager.

Prin urmare, ambii sunt cercetați penal, respectiv tânăra pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar tânărul pentru „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus către o persoană care nu deține permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de