Amplă acțiune de weekend a Poliției Rutiere în județul Suceava: Amenzi de aproape 300.000 lei și peste 70 de permise reținute, majoritatea pentru viteză și depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, tradițional, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ au organizat acțiuni pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care nu respectă regimul de viteză.

Este vorba despre două acțiuni diferite, dar ambele având loc în intervalul 13-15 noiembrie.

Astfel, în urma executării celor două acțiuni, au fost aplicate în total 586 amenzi, în valoare de 295.655 lei.

În cadrul acțiunii, care au fost efectuate 284 testări cu aparatul etilotest. De asemenea, au fost constatate 20 infracțiuni, șapte dintre care conducerea sub influența alcoolului.

Pe lângă asta, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare, iar 72 de șoferi au rămas fără permise, majoritatea (45) pentru depășiri neregulamentare, dar și pentru viteză.

De menționat că majoritatea șoferilor care nu au respectat regimul legal de viteză au fost prinși pe DN 17.

Spre exemplu, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost prins duminica, la 15:40, circulând pe drumul menționat cu 105 km/h în localitate, respectiv pe raza localității Ilișești.

Ulterior, la 16:07, un alt șofer a fost prins în aceeași localitate rulând cu 108 km/h. Apoi, la 17:08, tot la Ilișești a fost depistat un maramureșean care a condus cu 121 km/h.

Conducătorii auto menționați au fost amendați și lăsați fără permise de conducere.


Intră acum și în grupul de