O femeie a suferit arsuri într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din Voroneț din cauza unui televizor defect


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri, în jurul orei 23:00, la o gospodărie din localitatea suceveană Voroneț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Lt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Toate clădirile din gospodărie erau construite în formă de „U”, cu bucătăria de vară pe centru (locul de unde a izbucnit incendiul), iar casa de locuit și adăpostul de animale dispuse de o parte și de cealaltă, pe laterale.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Incendiul a fost lichidat la ora 1:05, iar pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, cu bunurile aferente.

  • Pe de altă parte, sursa citată a precizat că au ars acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 60 mp, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și altele. S-au degradat pereții construcției, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un televizor defect, a menționat Lt. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de