Acasă Social Femeia care a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni...

Femeia care a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de pe bulevardul principal din Suceava a murit la spital


Intră acum și în grupul de

O femeie de 63 de ani care a fost lovită, vineri dimineața, de un autoturism când traversa bulevardul principal al municipiului Suceava pe trecerea de pietoni din zona magazinului Bucovina a murit vineri seara în Spitalul Județean Suceava.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri la ora 09.55, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Sf. Gheorghe, din județul Covasna, care conducea o autoutilitară marca Fiat pe str. Ștefan cel Mare din Suceava, dinspre Primăria Suceava spre Hotel „Bucovina”a surprins și accidentat o femeie de 63 de ani, localnică, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.



 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit diagnosticul: „TCC, fractură antebraț stâng și contuzie toraco-abdominală”, victima rămânând internată.

La ora 22:09, femeia a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde era internată.

 Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest la fața locului, rezultatul fiind 0,00 și i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version