Tânăr amendat cu 2.500 lei pentru că nu purta mască și cu încă 1.000 pentru că i-a jignit pe polițiști. El a apelat la Poliție după ce a fost bătut

Un tânăr (20 ani) are de plătit 3.500 de lei după ce a fost amendat de către polițiștii sosiți după ce tânărul a sesizat prin 112 că a fost bătut pe raza localității sucevene Argel.

Tânărul din comuna Izvoarele Sucevei a declarat că a fost bătut, duminica seara, de un bărbat în incinta unui magazin din localitatea menționată, după ce el a încercat să afle numărul de telefon al vânzătoarei.

Polițiștii au constatat că tânărul avea urme vizibile de agresiune la nivelul nasului și era mort de beat, astfel încât nu a putut nici preciza locația exactă unde a fost agresat și nici denumirea magazinului.

Având în vedere aceste aspectele, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „Lovirea sau alte violențe”.

Pe lângă asta însă, tânărul a fost amendat cu 2.500 lei pentru că nu purta mască și cu 1.000 lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare în spațiul public, făcând referire la lucrătorii de poliție.