Acasă Social Tânăr amendat cu 2.500 lei pentru că nu purta mască și cu...

Tânăr amendat cu 2.500 lei pentru că nu purta mască și cu încă 1.000 pentru că i-a jignit pe polițiști. El a apelat la Poliție după ce a fost bătut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (20 ani) are de plătit 3.500 de lei după ce a fost amendat de către polițiștii sosiți după ce tânărul a sesizat prin 112 că a fost bătut pe raza localității sucevene Argel.

Tânărul din comuna Izvoarele Sucevei a declarat că a fost bătut, duminica seara, de un bărbat în incinta unui magazin din localitatea menționată, după ce el a încercat să afle numărul de telefon al vânzătoarei.



Polițiștii au constatat că tânărul avea urme vizibile de agresiune la nivelul nasului și era mort de beat, astfel încât nu a putut nici preciza locația exactă unde a fost agresat și nici denumirea magazinului.

Având în vedere aceste aspectele, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „Lovirea sau alte violențe”.

Pe lângă asta însă, tânărul a fost amendat cu 2.500 lei pentru că nu purta mască și cu 1.000 lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare în spațiul public, făcând referire la lucrătorii de poliție.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version