Tânăr din Dolhasca, reținut pentru că ar fi tâlhărit o femeie. Polițiștii au indicii că tot el a violat, acum câteva luni, o altă femeie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (30 ani) din Dolhasca a fost reținut vineri după ce locuința acestuia a fost perchiziționată, polițiștii găsind mai multe probe ce indică faptul că acesta ar fi autorul unei tâlhării.

Concret, cu ocazia percheziției domiciliare au fost identificate mai multe haine, parte din ele fiind recunoscute de către femeia tâlhărită ca fiind purtate de către autor în noaptea săvârșirii infracțiunii.

Mai mult decât atât, pe mâna dreaptă a băratului a fost depistată o plagă mușcată, despre care SML Suceava a concluzionat faptul că s-a putut produce prin mușcare de către o persoană, iar în cursul anchetei femeia a relatat că în noaptea incidentului a reușit să muște autorul în zona antebrațului drept.

Pe lângă asta, au fost recoltate probe ADN în vederea efectuării unei expertize genetice, fiind obținute indicii că bărbatul ar fi autorul unui viol comis în data de 3 septembrie.

Astfel, bărbatul a ajuns vineri în CRAP al IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de