Viteza și o depășire neregulamentară au condus la spitalizarea a doi șoferi care au intrat în coliziune frontală la Frasin


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, un accident rutier s-a produs sâmbătă pe raza orașului Frasin, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Astfel, pe lângă cele menționate, precizăm că accidentul s-a produs în jurul orei 11:30, pe DJ 177A, raza localității Plutonița și nu Doroteia (ambele din orașul Frasin), precum a fost anunțat anterior.

Concret, un bărbat (32 ani) din Câmpulung Moldovenesc își conducea Skoda Octavia cu viteză neadaptată la condițiile de drum (carosabil umed și alunecos). Mai multe decât atât, el a efectuat o depășire neregulamentară, după care a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune, lateral frontal stânga, cu autoturismul marca Opel Astra, condus regulamentar de o femeie (34 ani) din Ostra, care ulterior a fost proiectată în şanţ.

Astfel, ambii șoferi au fost răniți și extrași din mașinile avariate de către pompierii militari. Bărbatul a fost diagnosticat cu contuzii la genunchiul şi pumnul stâng, iar femeia cu contuzionat prin accident rutier și traumatism toracic abdominal.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.


Intră acum și în grupul de