Autospeciala de Poliție, implicată într-un accident pe DN 17: Mașina a ajuns într-un șanț după ce a fost acroșată de un tânăr șofer care nu i-a acordat prioritate de trecere


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu implicarea unei autospeciale de Poliție a avut loc duminică seara, în localitatea Păltinoasa, la intersecția dintre DN 17 și DJ 177C.

Concret, un agent de poliție (49 ani) din Suceava conducea autospeciala pe DN 17, iar în intersecția menționată a fost acroșat în partea din dreapta spate a autovehiculului de către autoturismul Mercedes-Benz, condus de un tânăr (19 ani) din Frasin.

După impact, autospeciala de poliţie a fost proiectată în afara părții carosabile, într-un şanţ. Cu toate acestea, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au constatat că vinovat de producerea accidentului este tânărul, care nu a acordat prioritate de trecere la intersecția nedirijată atunci când pătrundea pe un drum național venind de pe un drum județean.

De menționat că ambii conducători ai autovehiculelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


Intră acum și în grupul de