O boală grea i-a luat viața unui tânăr elev de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni a anunțat marți că, elevul Răzvan Mihai-Zaharia a încetat din viață, tânărul suferind de o tumoare cerebrală.

Redăm mesajul Școlii Militare:

„Săptămână aceasta a început cu o veste foarte tristă. În urmă cu două zile, Răzvan Mihai-Zaharia, elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență din Suceava, unde în urma investigațiilor, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală și operat de urgență.

Deși medicii de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan” Suceava au făcut tot ce le-a stat în putință pentru viața sa, din nefericire, după doar o zi, vestea cumplită nu a întârziat să apară. Cu inima sfâșiată de durere, mama băiatului a anunțat că fiul ei, Răzvan, s-a stins din viață.

S-a întâmplat chiar într-un moment cheie al evoluției profesionale, când elevul ar fi trebuit să susțină examenul de absolvire a școlii. Întregul colectiv de cadre militare și elevi au ținut astăzi un moment de reculegere în memoria celui care s-a distins în școală printr-un caracter frumos, definit de modestie, respect, sensibilitate și ambiție. Pierderea lui a lăsat în urma sentimente profunde de tristețe în inimile profesorilor, un gol imens și lacrimi de durere nemărginită în inimile colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”


Intră acum și în grupul de