Dulcinella deschide primul magazin din Suceava


Intră acum și în grupul de

Dulcinella, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a anunțat că în luna decembrie 2020 va deschide primul magazin în municipiul Suceava.

Atelierul de cofetărie artizanală va fi amplasat str. Calea Obcinilor Nr. 5, bl T4, parter. Deschiderea oficială este programată pentru 23 decembrie, ora 12:00. Cu această ocazie, va fi valabilă oferta de -30% în ziua deschiderii și în următoarea  zi.

“Îmi place să cred că ceea ce facem noi prin Dulcinella în România este mai mult decât o afacere – este felul nostru de a crea o ospitalitate a gustului, care știm cât de mult este apreciată aici. Mi-am dat seama cât de mult contează să continuăm dezvoltarea acestui brand în România, care mereu ne este ca un ambasador pentru creștere, care ne dă încredere și ne lasă să credem că și așa, prin pași mici, facem, într-un fel Unirea. Ceea ce facem în decembrie, îl considerăm un cadou pentru românii noștri dragi, felul nostru de a face oamenii să călătorească dincolo de Prut, prin Podul de dulciuri pe care îl pregătim 100% artizanal, cu dragoste și pasiune. Așa cum am descoperit eu dragostea pentru a aduce mereu Basarabia mai aproape de România, așa vor descoperi și cei care ne vor trece pragul – o lume aparte a gusturilor dulci de peste Prut! Mă bucur ca fac parte din echipa Dulcinella  și îmi doresc foarte mult ca imaginea mea să ajute și mai mult la cunoașterea acestui brand în România”, spune Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella.


Intră acum și în grupul de