Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Rădăuți își suspendă activitatea de relații cu publicul și programul de audiențe până la începutul anului viitor. Serviciile pot fi accesate online


Intră acum și în grupul de

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Rădăuți a anunțat vineri că își suspendă activitatea de relații cu publicul și programul de audiențe, în perioada 11.12.2020 – 02.01.2021. Măsura a fost luată în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus Covid-19.

Astfel, în perioada 11 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Sursa citată precizează că, cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase din plan cadastral pe ortofotoplan, accesând adresa de internet http://epay.ancpi.ro sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate să execute lucrări de cadastru.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiune ”urmărire cerere RGI”.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică ([email protected]) sau poșta, pe adresa: Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 3, cod poștal 720262, jud. Suceava.


Intră acum și în grupul de