Detaliile accidentului de la Câmpulung Moldovenesc cu un mort și trei persoane grav rănite: Femeia care a murit era la volan și nu a respectat semnalul acustic și luminos la trecerea la nivel cu calea ferată


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a stabilit cauzele care au condus la producerea gravului accident produs duminică dimineața la trecerea la nivel cu calea ferată în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, potrivit cercetărilor, în jurul orei 04:45, o femeie din Petroșani, Mihaela S., în vârstă de 33 de ani, conducea autoturismul marca SUBARU, în care se aflau cu alte trei persoane, pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea din Câmpulung Moldovenesc, din direcția str. Bunești spre str. Calea Bucovinei.

Șa un moment dat ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată prin indicatoare și semnale luminoase și acustice (SAT)km C.F.R. 67+ 290m, aceasta nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune.

Ca urmare autoturismul a fost surprins și lovit violent de trenul I.R. 1766 Timișoara – Iași, autoturismul fiind târât pe o distanță de circa 45 de metri.          

 În urma producerii acestui accident a rezultat decesul conducătoarei auto, dar și rănirea gravă a trei bărbați, unul fiind soțul femeii, un bărbat de 35 de ani din Petroșani, ce a suferit plăgi contuze, escoriații multiple, contuzie bazin, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava, un altul de 30 de ani din Fundu Moldovei care plagă contuză plagă dreapta, contuzie torco abdominală, contuzie coapsă dreapta, stabilizat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc și transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava, și a unuia de 28 ani, din Câmpulung Moldovenesc, cu traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral, fiind transportat direct  la Spitalul Județean de Urgențe Suceava pentru investigații întrucât starea acestuia era gravă.

 Traficul feroviar a fost blocat complet circa două ore pe perioada desfășurării cercetării la fața locului.


Intră acum și în grupul de