Campanie de prevenire a accidentelor la instalatiile de gaz si electricitate – “Familia ta este la fel de importanta ca si a mea!”

E.ON a demarat campania „Familia ta este la fel de importantă ca şi a mea!“ prin care doreşte să transmită mesajul preocupării continue şi prioritare acordate de către angajatul E.ON siguranţei familiei consumatorilor de gaz şi electricitate ca şi propriei familii. „Acesta reprezintă un model de folosire corectă a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale şi a echipamentelor electrice atât la serviciu cât şi acasă şi îndeamnă consumatorii la aplicarea cu stricteţe a regulilor de siguranţă pentru protecţia propriilor lor familii”, precizează Corneliu Zaiţ, specialist Relaţii Publice.

Utilizarea corectă a instalaţiilor de gaze naturale şi a echipamentelor electrice reprezintă o condiţie esenţială pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite care pot avea implicaţii majore asupra consumatorilor de energie şi familiilor acestora.

„Siguranţa consumatorilor care utilizează gaze naturale şi energie electrică reprezintă o continuă preocupare pentru companiile E.ON din România. Cu toate eforturile de informare depuse de companiile E.ON cu privire la riscurile pe care le reprezintă utilizarea neadecvată a gazelor naturale şi a echipamentelor electrice, numărul accidentelor continuă să rămână îngrijorător. Pentru a beneficia în deplină siguranţă de confortul oferit de gazele naturale şi de electricitate este nevoie de mai multă atenţie şi responsabilitate. De aceea, E.ON a demarat această nouă campania de informare menită să conştientizeze clienţii cu privire la importanţa respectării regulilor de siguranţă”, a declarat Frank Hajdinjak, Director General E.ON România.

Axată pe informarea directă a clienţilor referitoare la regulile de aur care trebuie respectate în utilizarea gazelor naturale şi electricităţii, campania cuprinde totodată un concurs on-line intitulat „Siguranţa în energie”, care se desfăşoară până la data de 31 martie 2010. Răspunzând corect la 10 întrebări, clienţii au posibilitatea să îşi verifice cunoştinţele despre utilizarea în siguranţă a energiei şi, totodată, să câştige detectoare de gaz, seturi de becuri economice şi siguranţe automate.