Accidentul de la intrarea în Suceava s-a produs după ce o mașină a derapat din cauza vitezei mari și carosabilului umed


Intră acum și în grupul de

După cum am menționat anterior, un accident s-a produs, luni dimineața, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Gura Humorului.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că impactul s-a produs în jurul orei 09:00. Concret, un bărbat (60 ani) din Câmpulung Moldovenesc conducea autoturismul marca Audi A6 pe banda a doua a bld. Acad. Vasile Grecu din Suceava, având direcția de deplasare dinspre Şcheia spre bld. George Enescu din Suceava.

La trecerea de pe banda a doua de circulație pe prima bandă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a intrat în derapaj, a lovit un zid din beton de la intrarea în curtea unei societăți comerciale.

Ulterior, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A4 care era parcat regulamentar în faţa societăţii comerciale, lovind şi un stâlp din beton ce aparţine reţelei publice de electricitate. În urma impactului, Audi A4 a fost proiectat în gardul ce împrejmuieşte sediul firmei, avariindu-l.

Din accident a rezultat şi rănirea ușoară a unei femei (34 ani) din Câmpulung Moldovenesc, care se deplasa în calitate de pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul marca Audi A6.

Femeia a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul “traumatism cranio-facial”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună soluţie procedurală. De menționat că șoferul mașini nu era băut.


Intră acum și în grupul de