Scoala generala din Volovat va avea un laborator modern de informatica


Intră acum și în grupul de

Fundaţia Dinu Patriciu sprijină Scoala generală cu clasele I-VIII din Volovăţ, judeţul Suceava, furnizând echipamente IT, pentru a moderniza laboratorul de informatică al instituţiei de învăţământ sucevene. Astfel, şcoala, la care învaţă un număr de 750 de elevi, va primi 17 calculatoare şi astfel, elevii vor beneficia de un laborator modern de informatică.

„La şcoala din Volovăţ sunt mulţi elevi care provin din familii numeroase, cu posibilităţi materiale reduse. Accesul tinerilor la laboratoare de informatică echipate cu aparatură modernă, funcţională şi conexiune nelimitată la Internet, va avea un impact pozitiv asupra educaţiei lor”, declară Sanda Bordei, Director Program „Educaţia Merită”, Fundaţia Dinu Patriciu.

O altă instituţie care va beneficia de sprijinul fundaţiei este Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iaşi, unde laboratorul de fizică va fi dotat cu laptopuri de ultimă generaţie.

Investiţia totală a Fundaţiei Dinu Patriciu în susţinerea celor două instituţii de învăţământ cu echipamente IT este în valoare de aproximativ 71.229 RON, adică peste 17.000 de Euro.


Intră acum și în grupul de