Șofer băut și fără permis, reținut după ce a intrat cu mașina într-un gard din Zamostea și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care s-a urcat la volanul unei mașini fiind băut și fără permis și-a terminat cursa într-un gard, iar apoi în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul conducea, miercuri seara, un autoturism Audi A4 pe DJ 291A, pe direcția Lunca-Zamostea.

La un moment dat, când a ajuns în curba de la intrarea în localitatea Zamostea, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu gardul locuinței unei localnice, avariind două plase de gard, rezultând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

Proprietara a sesizat imediat Poliția, iar între timp, șoferul a fugit de la locul accidentului. Cu toate acestea, el a fost identificat la scurt timp, în centrul aceleiași localități.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constat că el nu deține permis de conducere.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducere sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar joi dimineața s-a dispus reținerea lui pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de