Polițiștii dorneni au depistat în flagrant doi bistrițeni suspecți de mai multe furturi în comunele Coșna și Poiana Stampei. Cei doi au recunoscut și furturi din Bistrița Năsăud


Intră acum și în grupul de

Poliția Vatra Dornei a organizat, vineri, o acțiune de patrulare cu mașini neinscripționate pe raza comunelor Coșna și Poiana Stampei unde s-au semnalat în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi furturi de butelii de pe rastelurile unor societăți comerciale.

Astfel, vineri, în jurul orei 22:00, un echipaj de poliție, a observat pe raza comunei Dorna Candrenilor un autovehicul suspect marca VW Bora cu numere de înmatriculare emise de Bistrița-Năsăud şi despre care existau informaţii că a fost folosit la comiterea furturilor din nopțile precedente, sens în care au procedat la urmărirea acestuia.

La un moment dat, autoturismul în cauză a oprit în fața unei locuințe de pe raza comunei Dorna Candrenilor, iar din interior au coborât doi tineri care au pătruns în curte și au încercat să sustragă o butelie dintr-un rastel metalic, moment în care au fost prinși de către cei doi lucrători de poliție.

Cei doi autori au fost identificați ca fiind doi tineri, unul de 20 de ani din Tiha Bârgăului și al doilea de 23 de ani din Josenii Bârgăului ce au fost duși la sediul Poliției Vatra Dornei pentru audieri.

În autoturism au fost găsite un clește tip gura de lup, o butelie, două topoare, chei mecanice auto și mai multe lacăte rupte.

Cu ocazia audierii celor doi suspecţi aceștia au recunoscut comiterea tuturor faptelor atât din județul Suceava cât și a unor infracțiuni comise pe raza județului Bistrița Năsăud, aspecte ce au fost aduse la cunoștință lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru probarea activității infracționale în dosarele penale aflate în lucru.

Cei doi au fost reținuți și față de ei se fac cercetări pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de