Câinele polițist Oscar a fost Moș Crăciun pentru cățeii adăpostiți de Asociația „Casa lui Patrocle” Suceava


Intră acum și în grupul de

Câinele polițist Oscar, aflat în pragul de pensionare, a fost Moș Crăciun pentru cei peste 300 de căței adăpostiți de Asociația suceveană pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle, potrivit unui reportaj PRO TV.

”Este un gând bun pe care îl trimite câinele nostru de bază din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. Oscar mai are un an până la pensie și s-a gândit să fie Moș Crăciun în ultimul său an de carieră,” a declarat cu această ocazie Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

foto Ionuț Epureanu

Oscar a adus în dar semenilor său 300 kg de mâncare, iar voluntarii de la Casa lui Patrocle au fost colindați de Ionuț Epureanu, în numele lui Oscar: ”Eu sunt Oscar, polițist/ Uneori mă simt și trist / Când îi văd pe alti căței / Chinuiți de derbedei / Ca totul să fie bine / Poliția Animalelor vine / Vă urez în două strofe / La mulți ani și sănătate! / Atunci când vrei / Totul se poate”.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului Suceava, anul acesta au fost finalizate aproape 20 de dosare penale în care animalele au fost victime. ”Anul acesta au existat două premiere naționale: aplicarea amenzii maxime pentru abandonarea unui motan la Bunești și cel cu cazul calului bătut la Dumbrăveni,” a menționat în acest context Roxana Ciornei, Președinta asociațieu Casa lui Patrocle.

foto Ionuț Epureanu


Intră acum și în grupul de