Peste 100 de copii din familii nevoiașe au primit cadouri de Crăciun din partea Poliției Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 21 – 24 decembrie, peste 100 de copii proveniți din familii nevoiașe au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri din partea polițiștilor suceveni și lui Brian Douglas, partenerul tradițional al IPJ Suceava.

Concret, polițiștii au oferit cadouri copiilor din familii sărace din Stroiești, Dărmănești, Zaharești, Românești, Pătrăuți dar și din Centrul de la Sfânta Vineri din municipiul Suceava.

Cele peste 100 de pachete cu alimente, dulciuri, cadouri și jucării procurate cu ajutorul financiar al unor oameni cu suflet (profesor doctor Traian Mihaiescu, doctor Adriana Sorete și Antonica Alexa), precum și cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Suceava au fost împărţite de Moş Crăciun și spiridușii săi polițiști.

„La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi cel mai important cu… zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei. Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă!”, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de