Accidentul din cartierul Burdujeni cu doi adolescenți răniți, provocat de un șofer din Botoșani care nu a acordat prioritate de trecere


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți cu vârsta de 15 ani au fost răniți, vineri seara, în urma unui accident rutier produs în cartierul Burdujeni din cauza unui șofer din Botoșani care nu a acorda prioritate.

Astfel, potrivit cercetărilor, un tânăr de 27 ani, din comuna botoșăneană Dersca, a condus un autoturism Audi pe str. Gheorghe Asachi din Suceava, iar la intersecția cu strada Gheorghe Doja, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul Mercedes care circula pe strada menționată, din direcția Burdujeni spre Ițcani și era condus de un tânăr de 21 ani, din mun. Suceava.

După impactul dintre cele două mașini, autoturismul Mercedes a intrat frontal într-un stâlp de iluminat public.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a unui pasager din autoturismul Audi, un tânăr de 15 ani, din Dorohoi și a unei pasagere din auto Mercedes, o tânără de 15 ani, din  Suceava.

Ambii răniți au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de