Un tânăr băut a lovit cu mașina doi tineri din Liteni și a fugit de la locul accidentului până într-o localitate din Botoșani de unde a anunțat incidentul


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din comuna Fântânele este cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă”,  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Potrivit Poiliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 20.39, un tânăr de 25 ani din Fîntînele, a condus autoturismul pe strada Calea Sucevei din orașul Liteni, având direcţia de deplasare dinspre centrul orașului Liteni – spre mun. Suceava și a surprins și accidentat pe doi bărbați de 24 și 25 de ani, localnici.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea poliției.

Ulterior s-a deplasat cu autoturismul la domiciliul mamei sale în comuna Vorona, județul Botoșani, unde a parcat mașina în curtea acesteia, după care a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost implicat într-un accident rutier cu victime și a părăsit locul accidentului.

Ulterior a fost identificat de echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, după care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cei doi răniți au fost preluați și transportați cu ambulanța la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoanele vătămate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.  

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde, cu acordul său i s-au recoltat 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:  „vătămare corporală din culpă”,  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de